Coaching

Hvorfor overhovedet bruge en coach?
Hvad kan det give mig? Jeg har jo mange rigtig søde og kloge veninder, jeg kan tale med.
Er det ikke lidt navlebeskuende?
Det handler jo kun om mig, mig, mig.
Giver det der selvudvikling ikke bare flere ting, jeg skal bekymre mig om?

Fordommene, myterne og bekymringerne i forhold til at bruge en coach og arbejde med sig selv er mange.
Først og fremmest vil jeg sige, at coaching ikke er for alle. Virkelig. Det er det ikke.
Du vil spilde din tid, min tid og dine penge, hvis du går til en coach og ikke på et eller andet plan udvikler dig. Har lyst til eller brug for at udvikle dig.

Så, jeg vil rigtig gerne svare dig på de spørgsmål her over.

Du skal bruge en coach, når du:
-føler at dit liv kører i ring. Det er de samme skænderier, du har med din mand, det er de samme veninder, der gør dig rasende, ked af det eller frustreret.  De samme følelser der fylder i dig.
-når du kæmper en evig kamp med dig selv, fordi dit liv pludselig er fyldt af en hel masse, du synes du bør og meget lidt af det, du rigtig gerne vil.
-når du ikke ved hvilken vej, du skal gå i dit liv for at blive gladere, ja måske endda momentært lykkelig.
-når du føler dig trist, udkørt og magtesløs.
-når du har for mange aftener, hvor du stirrer tomt frem for dig og ikke kan finde hoved og hale i alle de tanker, der er i dit hoved

Hvad kan det give dig og hvorfor kan dine veninder ikke være din coach?
Først og fremmest er en coach objektiv, vedholdende og nysgerrig (det bør vi være).
Jeg kender ikke din baggrund, jeg kender ikke dine følelser, jeg kender ikke dine reaktionsmønstre og jeg skal ikke være din nye ven. (Jeg vil være der for dig og coache dig, men jeg skal ikke drikke rødvin med dig i aften og forholde mig til dine børn og din mand og vores fortid eller fremtid).
Du fortæller mig det, der er relevant i forhold til den problemstilling, du har og jeg vil udfordre dine tanker og reaktionsmønstre. Jeg er ikke bange for, at du græder, jeg ikke bang for, at det nogen gange er svært for dig, at finde ud af, hvad det egentlig handler om.
Mit fokus er dig og din udvikling. Du skal rykke og det gør du, fordi du er parat til at handle. Ellers ville du ikke opsøge mig.
Intet vi taler om handler om mig. Jeg er uden for regnestykket og du skal ikke tage hensyn til mig og mine følelser, for jeg har ikke noget i klemme. Så du kan give los og sige og tænke og udtrykke alt, hvad der fylder.
Det kan dine veninder ikke give objektivitet, for de er med i regnestykket. Du og de skal forholde jer til jeres relation i morgen og derfor vil du helt naturligt have et filter på det du udtrykker og de vil være tilbageholdende med at udfordre dine tanker.

Coaching er navlebeskuende og handler jo kun om mig, mig, mig
Det handler om dig, så jo, det er navlebeskuende. Måske et lidt negativt ladet ord, men pyt med det.
Det handler om dig og det skal det.
Hvis du ikke tager dig af dig, tager ansvar for dig. Hvordan skal du så være i stand til at tage dig af noget eller nogen på den bedst mulige vis?
Hvis du kan blive bare 25% gladere for dig selv og dit liv, hvilke ringe i vandet vil det så skabe for dine børn, dit parforhold, din familie…..tja, for alle dine relationer?
Når du har det godt med at være dig, lige præcis som du er skruet sammen i krop og sjæl (og jeg er ikke spirituel), så er du der, hvor du kan give til andre mennesker. Være der for dem. Så er du alt andet end navlebeskuende.
I fly fortæller de altid, at vi skal give os selv ilt, inden vi hjælper vores børn. Du kan ikke være noget for andre, hvis du ikke er noget for dig selv.

Selvudvikling giver flere bekymringer
Ahhhr -gør det?
Jeg tror ikke på, at man ved at blive klogere på sig selv og sine tankemønstre, sine regler og overbevisninger bliver mere bekymret.
Jeg tror på, at man får nogle andre tanker. Tanker, der handler om, at du rent faktisk selv har ansvaret for, at du får det bedst mulige liv. Og jo, det kan da godt være træls, at du ikke kan give andre skylden for din situation. At du kun står til ansvar for dig selv.
Men.
På den anden side, så kan du tage ansvaret og ændre tingene. Det kan du gøre. Du behøver ikke at vente på, at der kommer nogen og redder dig. Du kan gå i gang med at få det, som du ønsker lige nu.
Så flere bekymringer? Nix!
Flere handlemuligheder? You bet!

Skal vi komme i gang?

Klik her for at se mine priser eller her for at kontakte mig.

Jeg glæder mig til at se dig

Louise-20