Mod

Jeg har en veninde -ja jeg har altså mere end en :), men hende her, hun er modig. Rigtig modig.

Hun har for nylig taget en drastisk, overvældende og livsændrende beslutning. Hun har lyttet til sin krop og set på sit liv og spurgt sig selv: Er det her et liv jeg vil leve?

Og så har hun svaret. Helt ærligt, uden alle de andre(s) stemmer i hovedet, uden alle “burderne”, at Nej, det er det ikke. Det er ikke godt nok.

Og uden økonomisk sikkerhed, en plan B eller noget, har hun sagt sit job op. Og hun aner ikke, hvad hun skal. Aner ikke, hvordan hun finder ud af det. Men hun ved, at hun skal noget andet.

I min bog er det mod.

Bliver det hårdt? -jeps!

Bliver hun frustreret? oh yeah!

Får hun lyst til at tage sit gamle job tilbage og fortsætte hvor hun slap? -højst sandsynligt!

 

Det er super overvældende og angstprovokerende at gøre noget nyt. Handle anderledes. Tage det fulde ansvar for sit liv, men helt ærligt, hvad er alternativet? Et halv-søvnigt liv, hvor hun hele tiden føler, at hun halser bagefter. hvor hun føler sig uden for indflydelse, altid er træt, halvsur, har kort lunte og aldrig når til de oplevelser, der gør hende glad og tilstede? Nul putte, den går ikke.

Vi har kun et liv. Det her er ikke forpremieren. det er nu!

Min veninde har super gode strategier og ved, hvad hun skal. Forstået på den måde, at hun ved, at hun ikke skal noget. Lige nu skal hun lytte til sin krop. Tage lange bade. Gå ture. Være mor og kæreste. Hun skal ikke præstere eller tage større beslutninger. Det ved hun godt. Det skal hun ikke endnu.

Hvad med dig? Er du modig? Kunne du tænke dig at være det? Blive det?

Jeg ved du er modig. På din måde.

Har du brug for en der hepper og holder dig i hånden, mens du finder lige præcis den måde, du skal være modig på i dit liv, så du får det, lige som du vil have det?

Jeg er lige her.

Pas nu for søren på dig til vi tales ved igen.

Mange mange hilsner fra Louise

PS. Jeg tror på dig……altid.

Din emailadresse Dit navn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>