Referencer

Jeg havde ikke troet, at jeg ville åbne mig som jeg gjorde, men du gjorde det nemt og “sikkert” så jeg turde træde ud af min komfortzone. Du var med mig hele tiden, så jeg følte det helt legalt at fortælle om de ting som fyldte ved mig. jeg er blevet bevidst! Bevidst om reaktionsmønster i en given situation, og i flere og flere tilfælde kommer jeg slet ikke ud i den tidligere problemstilling.

Jeg lever stadig højt på vores samtale, og står jeg i en situation som vi har været rundt om, så dukker du op…. Ikke som løftet pegefinger, men som det menneske jeg talte med og havde fuld tillid til, og som gravede mine kvaliteter frem, som jeg klart er bedre til at bruge nu. Det er en fantastisk følelse, at kunne få ryddet op i tanker der fylder. Men at det bliver gjort på en måde, hvor man faktisk selv kommer med svarene fordi du strukturerer alt det man siger, giver bare dobbelt effekt!

Du har gjort en stor forskel for mig, og det skal du have stor tak for.

Kvinde 38 år

 anita

 

 

Det jeg husker bedst er den wow faktor når lyset rammer lige mellem øjnene. Meget rammene at det er det man selv sige der bliver vendt så mange gange for til sidst at give helt logisk mening på en anden måde som man ikke selv kunne se. Fantastisk.

Jeg tænker meget over at det jo faktisk er mig selv der bestemmer, og vores session har helt klart åbnet op for nogle/mange positive tanker jeg kender den her fantastiske person, som bare så direkte ind i det inderste og stillede de rigtige spørgsmål. Og det bedste var at hun brugte det jeg selv sagde og fik mig til at tænke anderledes.

Anita Høje Kristensen, 41 år 

tanja

 

 
Har du brug for at se verden i et andet lys – og få bearbejdet dine tanker med henblik på at få ro og overblik så er en coachingsession hos Louise varmt at anbefale

Tanja Myrup, 38 år